Sophie Vos aan het werk in het atelier

Welkom bij Treasure Fox!

 

In 2015 ben ik gestart met Treasure Fox Jewelry, vijf jaar na mijn afstuderen als juwelier/ondernemer aan de vakschool in Schoonhoven, omdat ik mijn handgemaakte sieraden en vintage vondsten met gelijkgestemden wilde delen.

 

Vintage

De vintage sieraden van de TF vintage collectie komen met name uit Groot Britannië via juweliers die oud goud inkopen bij particulieren. Op deze manier krijgen pre-loved sieraden een nieuw leven en worden er geen nieuwe grondstoffen verbruikt. Een prachtige manier om je steentje bij te dragen aan de aarde. Ik heb gekozen voor Groot-Britannië omdat het daar gebruikelijk is om kleurrijke edelstenen te verwerken in sieraden  en 9k een standaard gehalte van goud is, wat heel fijn voor je portemonnee is! 

 

Handgemaakt

Daarnaast maak ik ook nog zelf sieraden. Ik ben gek op oorringen (creolen) met bedels. Lekker mixen en matchen, edelstenen bij elkaar zoeken en mijn oren helemaal volhangen. Alles is mogelijk en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën, zo heb ik oorbelbedels gemaakt van koraal, munten uit de oudheid en diverse edelstenen.  Mocht dit je aanspreken, bekijk dan de huidige collectie via de link hieronder. 

 

Bekijk de TF Vintage collectie, bestaande uit vintage gouden sieraden.

Bekijk de TF Handmade collectie, bestaande uit handgemaakte 14k gouden creolen en bedels.

 

Heel veel shopplezier!


Liefs,

 

Sophie

 

Treasure Fox