Sophie Vos aan het werk in het atelier

Welkom bij Treasure Fox!

 

Ik ben Sophie Vos, gediplomeerd juwelier/ondernemer en eigenaresse van Treasure Fox. In 2015 ben ik Treasure Fox begonnen om mijn werk aan de wereld te laten zien. In 2020 is Treasure Fox opnieuw uitgevonden en verkoop ik nu naast mijn eigen sieraden, ook vintage sieraden uit Engeland.

Ik heb een passie voor het ontwerpen en maken van boho sieraden, op basis van de mooiste edelstenen, goud en (goldplated) zilver. Ook vind ik meedenken met klanten als het over reparaties en vermakingen gaat ontzettend leuk en interessant om te doen. Naast eigenaresse van Treasure Fox ben ik Engels docent en zorgcoördinator op het ROC. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen en schilderen, zo ontwerp ik ook al mijn eigen promotie materiaal, zoals mijn logo.

Ik hou van boho stijl en unieke vintage sieraden. Ik ben altijd op zoek naar sieraden met een bijzonder verhaal of een uniek karakter. Deze mooie sieraden deel ik graag, dus houd de website en Instagram in de gaten om inspiratie op te doen en er als eerste bij te zijn als er nieuwe sieraden online komen!

 

Liefs,

 

Sophie

Treasure Fox