FAQ

 

Hoe zit het met verzendkosten?

De verzendkosten zijn vanaf een bestelling van €100,- gratis! Onder de €100,- kost brievenbuspost €2,95 en pakketpost € 6,95. Alle verzendingen verlopen via PostNL en kun je meestal binnen 1-2 dagen verwachten.

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Absoluut! Stuur mij even een berichtje via de contactpagina om een regeling te treffen. Meestal maak ik dan een link voor jou aan waarop je betalingen kunt doen wanneer je maar wilt. Wanneer alles betaald is, stuur ik direct jouw sieraad op.

 

Het sieraad dat ik wilde is uitverkocht, komt het nog terug?

Alle handgemaakte sieraden zijn altijd opnieuw verkrijgbaar, maar veel van de sieraden zijn vintage en daarom unieke stukken die niet opnieuw verkrijgbaar zijn. Hou er dus rekening mee dat alle vintage sieraden een once in a lifetime deal kunnen zijn. 

 

Kan ik de sieraden in het echt bekijken?

Er is momenteel geen fysiek verkooppunt, maar je bent altijd welkom in het atelier in Almere Buiten. Stuur voor een afspraak even een berichtje via het contactformulier.

 

Geef je ook garantie?

Alhoewel alle vintage sieraden op professionele wijze worden gecontroleerd en schoongemaakt, kan ik geen garantie geven op deze vintage treasures, omdat ze al een leven hebben gehad voordat ze bij Treasure Fox kwamen. Wel zal ik altijd met je meedenken om samen tot een gepaste oplossing te komen. 

 

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Maak je sieraden schoon en poets ze op met een poetsdoek, speciaal gemaakt voor sieraden. (Er is een Treasure Fox poetsdoek, die je bij iedere bestelling kunt bijbestellen voor €1,50) Je kunt je sieraden ook wassen in een lauw warm sopje met groene zeep. Poets je sieraad met iets zachts, zoals een zachte doek of een tandenborstel. Let op met opalen, deze kunnen niet tegen water en zaadpareltjes, want deze zitten vaak gelijmd.