Bedankt!

Vanaf het moment dat ik afstudeerde aan de Vakschool in Schoonhoven in 2010 wilde ik al een eigen winkeltje met vintage sieraden. Recentelijk leek het eindelijk zo ver en zou ik met ByEems, die de meest verrukkelijke vegan taarten bakt, de sprong in het diepe wagen en een eigen zaak opzetten in het hart van Almere. Helaas is dit - ondanks dat we een strak financieel plan hadden, een pand op het oog hadden en zelfs al een interieur hadden uitgezocht - toch niet doorgegaan. Achteraf zijn we heel blij dat we dit niet hebben gedaan want de opening zou vlak voor de hele Corona uitbrak zijn geweest en wie weet hoe erg we dan in de problemen waren gekomen.. De afgelopen tijd is een moeilijke tijd geweest voor veel kleine ondernemers, maar ik heb juist eindelijk de tijd gehad om me volledig te focussen op Treasure Fox, door mijn social media en website te laten groeien tot wat het nu is. Ik ben in een korte tijd ontzettend hard gegroeid en dit is natuurlijk allemaal dankzij jou, jouw support en jouw bestellingen. Jij maakt mijn droom waar! De loterij was een ontzettend succes en ik kreeg hier veel positieve reacties op. Dit gaan we zeker nog een keer doen binnenkort. Het is voor mij een leuke manier van verkopen omdat het spannend is of ik mijn verkoopprijs ga behalen of misschien ga overstijgen, daarnaast is het voor jou leuk omdat het je maar 2 euro kost en je kans maakt op een mooie prijs.

Lees meer »

Nooit meer groene vingers: alles over metalen!

Eindelijk heb je dat ene perfect sieraad gevonden die precies matcht bij dat ene jurkje. Je bent helemaal happy, draagt het dag en nacht, maar na een paar dagen merk je dat je huid helemaal groen is geworden! Hoe kan dit en nog beter: hoe kun je dit voorkomen? lees in deze blog alles over verschillende soorten metalen, de prijscategorie waar elk soort metaal in valt, hoe het nu zit met termen als 925, sterling zilver, 14 karaat, gold-plated, gold filled etc en met name: hoe voorkom je die groene vingers?

Lees meer »

Werking van edelstenen

Van oudsher geloven mensen al in de krachten van edelstenen. Edelstenen zitten vaak verborgen tussen moedergesteente en de vondst van zo'n prachtige glimmer tussen al dat doffe steen moet voor de eerste mensen een geweldig en magisch moment zijn geweest. Zelf heb ik in Zwitserland en in Idar Oberstein (dé plek voor edelsteen gekkies) gezocht naar edelstenen en heb ik menig geode mogen kraken. Het blijft altijd een spannend en prachtig moment wanneer je die glinstering voor het eerst ziet. Het is dus niet gek dat mensen geloven in de magische krachten van deze stenen. Alhoewel niets hiervan op wetenschap is gebaseerd, vind ik het toch altijd leuk om even te kijken waar een steen precies goed voor zou moeten zijn wanneer ik iets voor mijzelf koop of iemand een edelsteen cadeau doe. 

Lees meer »

Covid 19

Het Covid-19 virus treft kleine ondernemers hard. Horeca zaken, kappers en andere kleine ondernemers moeten gedwongen hun deuren sluiten en daarmee verdwijnen ook bijna alle inkomsten. Gelukkig zie ik om mij heen allerlei super slimme ondernemers: een aardbeien-met-chocolade-drive-in in Uden, wellness pakketten om thuis te laten bezorgen bij een beauty salon, ijsjes afhalen bij de lokale ijssalon. De creativiteit floreert!

Lees meer »