• EXPERTISE VAN GEDIPLOMEERD GOUDSMID
  • GRATIS RESIZE VAN RINGEN
  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN RETOUR

De vloek van de hope diamond

De Hope Diamond is een van de beroemdste juwelen ter wereld, bekend om zijn diepblauwe kleur en indrukwekkende grootte van 45,52 karaat. Maar er wordt ook gezegd dat de diamant vervloekt is, met een lange geschiedenis van pech en tragedies rond degenen die de diamant in bezit hebben gehad.

Lees meer »

Art deco sieraden

Art Deco is een unieke en tijdloze stijl die de tand des tijds heeft doorstaan. Deze decoratieve kunstbeweging, ontstaan ​​in de jaren 1920 en 1930, staat bekend om zijn geometrische vormen, gedurfde kleuren en strakke ontwerpen. Het is een stijl die luxe en glamour uitstraalt, waardoor het de perfecte keuze is voor speciale gelegenheden of als statement piece.

Lees meer »

Opaal: mythes en legendes

Opaal is een prachtige edelsteen die al eeuwenlang wordt gekoesterd. Het staat bekend om zijn unieke kleurenspel en zijn vermogen om licht te reflecteren in een regenboog van kleuren. Door de geschiedenis heen is opaal in verband gebracht met vele mythen en legendes. Hier zijn enkele van de meest populaire:

Lees meer »

Bedankt!

Vanaf het moment dat ik afstudeerde aan de Vakschool in Schoonhoven in 2010 wilde ik al een eigen winkeltje met vintage sieraden. Recentelijk leek het eindelijk zo ver en zou ik met ByEems, die de meest verrukkelijke vegan taarten bakt, de sprong in het diepe wagen en een eigen zaak opzetten in het hart van Almere. Helaas is dit - ondanks dat we een strak financieel plan hadden, een pand op het oog hadden en zelfs al een interieur hadden uitgezocht - toch niet doorgegaan. Achteraf zijn we heel blij dat we dit niet hebben gedaan want de opening zou vlak voor de hele Corona uitbrak zijn geweest en wie weet hoe erg we dan in de problemen waren gekomen.. De afgelopen tijd is een moeilijke tijd geweest voor veel kleine ondernemers, maar ik heb juist eindelijk de tijd gehad om me volledig te focussen op Treasure Fox, door mijn social media en website te laten groeien tot wat het nu is. Ik ben in een korte tijd ontzettend hard gegroeid en dit is natuurlijk allemaal dankzij jou, jouw support en jouw bestellingen. Jij maakt mijn droom waar! De loterij was een ontzettend succes en ik kreeg hier veel positieve reacties op. Dit gaan we zeker nog een keer doen binnenkort. Het is voor mij een leuke manier van verkopen omdat het spannend is of ik mijn verkoopprijs ga behalen of misschien ga overstijgen, daarnaast is het voor jou leuk omdat het je maar 2 euro kost en je kans maakt op een mooie prijs.

Lees meer »

Nooit meer groene vingers: alles over metalen!

Eindelijk heb je dat ene perfect sieraad gevonden dat precies matcht bij dat ene jurkje. Je bent helemaal happy, draagt het dag en nacht, maar na een paar dagen merk je dat je huid helemaal groen is geworden! Hoe kan dit en nog beter: hoe kun je dit voorkomen? lees in deze blog alles over verschillende soorten metalen, de prijscategorie waar elk soort metaal in valt, hoe het nu zit met termen als 925, sterling zilver, 14 karaat, gold-plated, gold filled etc en met name: hoe voorkom je die groene vingers?

Lees meer »