Algemene voorwaarden

Treasure Fox Jewelry hanteert de regels voor webwinkels zoals ze zijn opgesteld door de autoriteit consument en markt, voor zover deze van toepassing zijn op antieke, vintage en nieuwe op maat gemaakte sieraden.

 

Garantie

Alle aangeboden sieraden en artikelen zijn zo zorgvuldig mogelijk gefotografeerd en eventuele grote, zichtbare beschadigingen of tekortkomingen worden zo veel mogelijk vermeld, maar het is de verantwoordelijkheid van de koper om de foto's goed te bestuderen alvorens te kopen. Ondanks dat alle sieraden worden gecontroleerd, schoongemaakt en gepolijst, geeft Treasure Fox geen garantie op stenen, beschadigingen of andere tekortkomingen. 

Korting

Kortingscodes of aanbiedingen mogen niet met elkaar worden gecombineerd, tenzij anders staat aangegeven. 

Betaling

Betaling wordt aangeboden via Mollie voor iDeal. Mocht u op een andere manier willen betalen, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. Betalen in delen is mogelijk, mits er iedere maand een afgesproken bedrag wordt overgemaakt. Wanneer er niet binnen de gestelde termijn aan de afspraken wordt voldaan mag Treasure Fox de afspraak ontbinden en het reeds betaalde bedrag behouden. 

 

Verzending
Zodra uw betaling is ontvangen wordt het artikel zorgvuldig verpakt en verzonden. De zending zal worden gedaan via PostNL. De artikelen worden standaard als brievenbuspakketje verstuurd met track en trace. Dit is gratis bij bestellingen vanaf €100. Ook  kunt u er voor kiezen om verzekerd te verzenden tot €500 euro. De kosten hiervoor zijn €8,90. Treasure Fox is niet aansprakelijk voor beschadiging of vermist raken van pakketten. Normaal heeft u het bestelde artikel binnen 1-2 werkdagen bij u in huis.

 

Retourzendingen

In principe neemt Treasure Fox geen retourzendingen aan, omdat veel van de artikelen maatwerk betreffen. Handgemaakte sieraden van eigen ontwerp worden altijd op bestelling gemaakt en vintage sieraden moeten vaak nog worden vermaakt als gevolg hiervan vervalt het herroepingsrecht. Mocht u toch een sieraad, dat niet op bestelling is gemaakt of is aangepast, binnen 14 dagen willen retourneren, dan zijn de verzekerde verzendkosten voor uw rekening. U krijgt na ontvangst van het retour een tegoedbon ter waarde van het gekochte artikel. 

 

Ik sta altijd klaar om te helpen en mee te denken, dus mocht er iets zijn waar u ontevreden over bent, kunt u mij altijd berichten.