Schatten en erfstukken

Treasures betekent natuurlijk schatten en deze naam is met een reden gekozen. Schatten zijn voorwerpen van waarde die direct de associatie opwekken naar piraten, die bergen edelstenen, echt goud en echt zilver (goldplated) verzamelden en deze in schatkisten bewaarden. Sieraden waren en zijn nog altijd onderdeel van de schatten die mensen verzamelen. Tegenwoordig worden onze schatten niet meer ergens op een eiland begraven, maar bewaren we ze vaak nog wel in schatkisten. Ook worden ze nog altijd doorgegeven aan onze erfgenamen. Sieraden zijn van oudsher waardevolle bezittingen, vaak met een emotionele waarde die worden doorgegeven van generatie op generatie. 

Ambachtelijk en handgemaakt

Bij een naam als Treasure Fox, met een associatie naar schatten van piraten en koningen horen ambachtelijke, handgemaakte sieraden en geen machinaal gemaakte sieraden. De aandacht, het vakwerk en de kwaliteit is hoger dan bij massa geproduceerde sieraden en dit vertaalt zich in unieke sieraden die nooit helemaal hetzelfde zijn. Daarom zijn handgemaakte sieraden een perfecte match met de edelstenen die worden gebruikt en van nature nooit helemaal hetzelfde zijn. Dit is het prachtige van natuurlijke en handgemaakte producten! 

Boho geïnspireerd

Passend bij het thema van schatten en piraten past de boho of bohemian stijl van onze sieraden. We houden van zwierige jurken, fleurige kleuren en natuurlijke grondstoffen. Niets is meer boho dan kleurrijke materialen die rechtstreeks uit de aarde komen zoals edelstenen, zilver en goud. Daarnaast passen vintage items ook goed bij deze stijl en daarom zijn we als echte piraten altijd op zoek naar vintage schatten speciaal voor jou als boho babe!

 

Boho amethist edelsteen