Top 3 sieraden trends herfst 2022

Gepubliceerd op 17 september 2022 om 17:03

 

Mismatched oorbellen

Een trend die we al geruime tijd zien, maar die ook deze herfst en winter nog veel te zien zal zijn: mismatched oorbellen. De missmatch kun je op meerdere manieren maken: Je kunt verschillende soorten oorbellen combineren zoals oorknoppen met oorringen, maar je kunt ook juist verschillende oorknoppen bij elkaar dragen. Een eenheid creëren kan lastig zijn met allemaal verschillende oorbellen, maar probeer het rustig te houden door dezelfde metaalkleur te combineren met dezelfde edelsteenkleur en/of je oren aan elkaar te spiegelen.

 

Mocht je niet direct naar de piercer willen rennen, maar het bij twee gaatjes willen houden zijn er ook genoeg opties, zoals bijvoorbeeld oor klimmers en fake piercings, om toch die perfecte “earstack” te creëren. Een andere optie om hier juist wél asymmetrisch te werk te gaan door in ieder oor een andere oorbel te hangen.

 

De pinkring is van oudsher een ring voor mannen

 

Pinkring

Voor eeuwen was een zegelring aan de pink een typisch mannensieraad, maar we zien steeds vaker ook vrouwen met een pinkring shinen. Nu gender meer fluïde wordt in onze maatschappij wordt een flashy pinkring een mode must have voor iedereen.

 

Een pinkring hoeft niet persé een zegelring te zijn, maar een wat bredere ring wordt wel aangeraden, zodat hij niet gaat draaien en comfortabel om je pink blijft zitten. Een mooie, brede bandring is mijn persoonlijke favoriet, maar ook een brede ring met een mooie edelsteen zou zeker niet misstaan.

 

Vrolijke kleurencombinaties zoals paars met groen zijn helemaal hip deze herfst en winter.

 

Pop of color!

Nu we allemaal uit onze corona dip komen, we weer uit mogen en ons willen opdoffen, gaan we los met kleuren! Felle kleuren zijn helemaal in en zien we terug in de mode, maar ook in sieraden. Gekke kleuren combinaties en groots uitpakken is helemaal van nu.

 

Vind je het lastig om kleuren goed te combineren, kijk dan eens op patterncurator.com waar dagelijks de mooiste kleurcombinatie worden gedeeld, maar waar je ook in het archief kan zoeken naar specifieke kleuren of uren kan verdwalen in alle prachtige kleurcollages.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.