Covid 19

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 12:04

Het Covid-19 virus treft kleine ondernemers hard. Horeca zaken, kappers en andere kleine ondernemers moeten gedwongen hun deuren sluiten en daarmee verdwijnen ook bijna alle inkomsten. Gelukkig zie ik om mij heen allerlei super slimme ondernemers: een aardbeien-met-chocolade-drive-in in Uden, wellness pakketten om thuis te laten bezorgen bij een beauty salon, ijsjes afhalen bij de lokale ijssalon. De creativiteit floreert!

Helaas ben ik als kleine ondernemer ook getroffen door het Corona virus en zie ik het werk in rap tempo verminderen. Naast dat het virus zorgt voor minder werk en dus minder omzet, heeft dit ook voor mij een creatieve en positieve kant (je moet immer altijd alles van de positieve kant bekijken toch?). Treasure Fox heeft niet stil gezeten in quarantaine en daarom ben ik klaar voor nieuwe opdrachten. Het werk kan in principe gewoon door gaan. Ik heb de ruimte om afstand te bewaren en des noods kunnen reparaties of vermakingen via de brievenbus worden aangeleverd. Ik ben zeer bereid om mee te denken. 

Ondertussen is het atelier na een aantal dagen in isolatie helemaal opgeruimd en schoongemaakt, heb ik alle edelstenen uitgezocht (en geloof me: dat zijn er veeel!) en heb Ik alle wachtende opdrachten afgerond. De website is nu flink ge-update en ik heb een nieuwe collectie creolen ontworpen met heel veel verschillende soorten edelstenen.

Creolen

De nieuwe collectie boho creolen met edelstenen zijn te verkrijgen in sterling zilver of sterling zilver gold plated (18kt). Alle combinaties zijn mogelijk en ze zijn per stuk te bestellen omdat ik net als jij mijn eigen unieke boho stijl wil creëren waarbij ik naar lieve lust mix en match. De creolen zijn te verkrijgen met o.a. rubeliet, howliet, granaat, hematiet, rozenkwarts en parels. Klik hieronder om de collectie direct te bekijken!

 

Shop local, steun kleine ondernemers en doe vooral mee aan alle creatieve oplossingen van ondernemers om het hoofd boven water te houden. Ik ga nu even met een maskertje op in bad met wat chocolade aardbeien en ijsjes van de lokale ijssalon! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.