The Mirror Centre

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 16:17

Door Zoë Noordenbos

Hèt centrum voor mind and body, gelegen in de Ter Gouwestraat in Amsterdam-Oost (naast het station Muiderpoort). Hier kun je even heerlijk ontsnappen aan  het drukke leven. Trots ben ik om mee te delen dat dit het nieuwe filiaal is waar je de Treasure Fox creolen met edelsteenbedels  kunt kopen!

 

The mirror centre biedt allerlei cursussen aan op het gebied  van lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan Hatha Flow Yoga, een 60 minuten durende ochtend yoga sessie en Piloxing Barre, een work-out met traditionele ballerina barre oefeningen. In de Mirror Store vind je producten met een bijzondere en inspirerende achtergrond. Je vind hier uitsluitend duurzame items, die groen en eerlijk zijn. Daarnaast fungeert Mirror als een opstap voor jonge ondernemers met nieuwe, maar vooral speciale producten. Denk hierbij aan handgemaakte laptop sleeves of interior items. Mirror Centre verzamelt deze producten voor jou met zorg en liefde. 

 

De Treasure Fox collectie voor the mirror store bevat creolen, die te verkrijgen zijn in sterling zilver, sterling zilver goldplated of 14-karaat goud, met diverse combinaties van edelsteenbedels. Deze prachtige stenen hebben allemaal een andere krachtige werking. Op de website van Treasure Fox kun je over iedere steen informatie vinden. Deze informatie staat tevens ook in de folders die te vinden zijn naast het display in The Mirror Store (coming soon!)

 

Ga je binnenkort een dagje shoppen in Amsterdam, vergeet dan zeker niet even langs te gaan in het hippe Amsterdam-oost en strijk neer in the Mirror centre voor ontspanning, een gezond drankje en prachtige duurzame items!

 

The mirror store is ook tevens ook een webshop met prachtige items. Bij mij zijn de schaaltjes favoriet en de leuke tote bag (die te bestellen is voor maar 1 euro en die je cadeau krijgt bij een bestelling vanaf 25 euro!)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.