Bedankt!

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 11:40

Kleine ondernemer

Vanaf het moment dat ik afstudeerde aan de Vakschool in Schoonhoven in 2010 wilde ik al een eigen winkeltje met vintage sieraden. Recentelijk leek het eindelijk zo ver en zou ik met ByEems, die de meest verrukkelijke vegan taarten bakt, de sprong in het diepe wagen en een eigen zaak opzetten in het hart van Almere. Helaas is dit - ondanks dat we een strak financieel plan hadden, een pand op het oog hadden en zelfs al een interieur hadden uitgezocht - toch niet doorgegaan. Achteraf zijn we heel blij dat we dit niet hebben gedaan want de opening zou vlak voor de hele Corona uitbrak zijn geweest en wie weet hoe erg we dan in de problemen waren gekomen.. 

De afgelopen tijd is een moeilijke tijd geweest voor veel kleine ondernemers, maar ik heb juist eindelijk de tijd gehad om me volledig te focussen op Treasure Fox, door mijn social media en website te laten groeien tot wat het nu is. Ik ben in een korte tijd ontzettend hard gegroeid en dit is natuurlijk allemaal dankzij jou, jouw support en jouw bestellingen. Jij maakt mijn droom waar! 

De loterij was een ontzettend succes en ik kreeg hier veel positieve reacties op. Dit gaan we zeker nog een keer doen binnenkort. Het is voor mij een leuke manier van verkopen omdat het spannend is of ik mijn verkoopprijs ga behalen of misschien ga overstijgen, daarnaast is het voor jou leuk omdat het je maar 2 euro kost en je kans maakt op een mooie prijs.

 

Omdat ik op instagram bijna op de 1000 volgers zit en dit gevierd moet worden, kan ik alvast aankondigen dat er bij het behalen van 1000 volgers in ieder geval een winactie aan zit te komen.

 

Dus klik op die insta button en volg treasure fox op instagram om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen én nieuwe ringen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.